"Er is geen voertuig gevonden in het account van de autofabrikant"

Als u deze melding krijgt, moet u mogelijk nog uw voertuig koppelen aan een online account van de fabrikant van uw auto.

Dus het eerste wat u moet doen is controleren of uw voertuig verschijnt in uw account in de officiële app van de fabrikant. Als dit niet het geval is, moet u mogelijk het volgende doen:

 1. Installeer de officiële app van de autofabrikant, vooral degene die op afstand bediening van het voertuig biedt, zoals het starten en stoppen van het opladen.
 2. Voer uw voertuigidentificatienummer in (meestal zichtbaar onderaan de voorruit of aan de binnenkant van een autodeur).
 3. Voer de koppelingsprocedure uit zoals aangegeven. Bij sommige merken bevestigt u bijvoorbeeld dat u toegang heeft tot het voertuig door een pincode in te voeren die op het scherm van het voertuig wordt weergegeven.
 4. Controleer en accepteer eventuele Gebruiksvoorwaarden, Privacyverklaringen of andere meldingen die uw officiële auto-app u kan vragen.
 5. Als u dit allemaal hebt gedaan, controleer dan of het voertuig verschijnt na het koppelen. Controleer of u real-time batterij-informatie of laadstatus kunt zien in de app van de fabrikant. Kijk of u het opladen kunt starten en stoppen.

Hieronder staan enkele merkspecifieke instructies:

 • Tesla (Model S, 3, X en Y)
  In de auto, ga naar Veiligheid & Beveiliging --> Zorg ervoor dat "Mobiele toegang toestaan" is ingeschakeld.
 • Hyundai
  Na het installeren van de Hyundai-app krijgt u een scherm met "Voeg een nieuw voertuig toe aan uw account", gebruik de knop "Toevoegen". Volg de instructies, bevestig de verbinding en ga terug naar de Stekker-app.

Als uw auto goed werkt in de app van de fabrikant, zou het ook in Stekker moeten werken. Als het daar werkt, start Stekker dan opnieuw en probeer het opnieuw.

Als u nog steeds de foutmelding krijgt, neem dan contact op met onze ondersteuning.

Meer veelgestelde vragen