Hoe weet ik of Stekker zal werken voor mijn specifieke situatie?

Als je de app installeert, word je gevraagd een paar vragen te beantwoorden over je voertuig, laadpunt en type contract. We hebben zoveel mogelijk informatie geladen voor zoveel mogelijk landen.

Als je toegang hebt tot je eigen laadpunt, is het de moeite waard om te controleren of Stekker compatibel is. Als je een compatibel voertuig hebt, kan Stekker slim opladen via je voertuig mogelijk maken.

Om optimaal te profiteren van slim opladen, zou je een dynamisch of uurtarief contract moeten hebben. Het meest ideale scenario zou zijn als je ook toegang hebt tot je eigen zonnepanelen: Stekker houdt rekening met je zonnepanelen bij het slim opladen.

Als je al een oplader hebt, moet deze verbonden zijn met internet en aan een paar andere eisen voldoen. Het hangt ook af van het data- of servicecontract dat bij de oplader wordt geleverd of je deze kunt aanpassen om met onze oplossing te werken. Als je een speciale oplader nodig hebt, geven we dit aan in de app en kun je contact met ons opnemen voor aanbevolen opties.

Bekijk de app in de Google Play Store of de Apple App Store of doe de online compatibiliteitscheck op onze website.

Meer veelgestelde vragen